Bursting Cocktail - Made In Scotland From Lie.

Livet äger

Posted Sept. 30, 2016, 11:23 p.m. By lie Tags: Familj

Nytt barn i familjen
Min lillebror har precis fått sitt första barn och jag som inte har några barn känner att jag har fått chansen att skämma bort ett barn som att det vore mitt eget. Jag älskar ju allt som jag kan skämma bort egentligen. Jag älskar att ge bort presenter till bebisar, eftersom att det är så små och mysiga saker som man kan köpa till dom efter till exempel elodie deeails åkpåse och andra bebissaker från till exempel bloomingwille

Att ge barn presenter är det inet alla som förstår eftersom att barnet inte kan säga tack eller ens direkt visa sin uppskattning. Men ändå köper alla presenter till dessa pyttesmå barn som knappt kan hålla sina egna händer från att peta ut sina ögon. Men små bebisar är ju mirakel, att dom ens kan överleva och utvecklas i sin mammas mage ör ju helt sjukt. Att dom sen överlever förlossningen är helt sjukt eftersom att det är ett sånt otroligt tryck som dessa pyttesmå personerna utsätts för. Ändå överlever dom. Det är helt sjuk.

En speciell faktor till att jag just för detta barnet just nu känner för att ge hela världen i present kan vara för att jag för två dagar sen fick reda på att jag själv är gravid. Jag är helt över lycklig och det är min man också. Vi har inte bestämt oss om vi ska berätta för släkten än men nu med detta blogginlägget antar jag att många kommer få veta. Och vi är så så lyckliga över att vi äntligen har blivit gravida efter nio år som gifta. Jag ör extra glad eftersom att min lilla bebis som just nu ligger i magen kommer att vara i ungefär i samma ålder som min brors barn. Vilken ultimat lycka detta är,, älskar livet.